Page 118 - kayseri_mutfagi
P. 118

Geçmi ş t en Ge l eceğ e
                                                    KA Y SERİ MUTF A ĞI






                                 Kıyma Soğanlaması











                                                        İnce ince doğranmış soğanları tereyağında pembeleşinceye
                                 MALZEMELER             kadar kavurun.
                           200 gr kavrulmuş kıyma
                                    4 adet soğan        Üzerine kavrulmuş kıyma, salça, tuz, karabiberi ve suyu ilave
                            1 yemek kaşığı tereyağı     ederek kısık ateşte pişirin.
                                     1 bardak su        Pişen yemeği lavaş ekmekle servis edin.
                        1 yemek kaşığı biber salçası
                             1 çay kaşığı karabiber
                                  1 çay kaşığı tuz














































          118
   113   114   115   116   117   118   119   120   121   122   123