Page 142 - kayseri_mutfagi
P. 142

Geçmi ş t en Ge l eceğ e
                                                    KA Y SERİ MUTF A ĞI






                                                 Düğün Eti











                                                        Etleri tencereye alıp tuz ve karabiber ilave ederek bol suda
                                 MALZEMELERI            haşlayın.
                   4-6 adet kemikli kuzu kol parçası
                                  100 gr tereyağı       Kısık ateşte etler kemikten ayrılana kadar pişirin.
                             1 tatlı kaşığı pul biber   Kemiklerden ayırdığınız etleri tabaklara koyun.
                         1 çay kaşığı tane karabiber    Tereyağında yakılmış pul biberi etlerin üzerine dökerek servis
                                  1 çay kaşığı tuz
                                                        edin.

                                                        Arzu ederseniz tane karabiber de çekerek servis edebilirsiniz.














































          142
   137   138   139   140   141   142   143   144   145   146   147